Bröllop
Utifrån vår erfarenhet av bröllopscatering har vi komponerat tre särskilda bröllopsmenyer i olika prisklasser. Vi kan erbjuda menyerna till ett större antal gäster.
Priserna inkluderar endast matlagningen (råvaror, tillagning), per person, inklusive moms.
Dekoration av matsal, dukning, servering, diskning etc. ingår ej.
Serveringspersonal kan ordnas enligt önskemål och faktureras med 350kr/timme, minst 4 timmar).
Vi rekommenderar starkt att anlita kökspersonal på plats för att garentera bästa matupplevelse!
Kock på plats faktureras med 600kr/timme/kock inkl.moms.
Meny 1
(minst 25 personer) 335 kr/pers. (inkl.moms 12%)
Förrätt:
Sparrissallad med senap- och Parmesandressing, vitlökskrutonger samt vaktelägg
Huvudrätt:
Majskycklingbröst med dragon- och tomatsky, parmesan- och polentakaka, tomat- och basilikasalsa
Efterrätt:
Vitchokladmousse med passionsfrukt- och limesås, samt ingefärskrokant.
Meny 2
(minst 25 personer) 385 kr/pers. (inkl.moms 12%)
Förrätt:
Savolaxtartare (kallröktlax av bästa kvalitet) med pepparrot, äpple och blekselleri serverad med fänkålsallad samt rågkrutong
Huvudrätt:
Ugnsrostat ankbröst med krispig potatis- och svampkaka, mangoldfricassée samt ört- och olivsky
Efterrätt:
Rabarberbrûlée med jordgubbssorbet
Meny 3
(minst 20 personer) 475 kr/pers. (inkl.moms 12%)
Förrätt:
Lättstekt pilgrimsmussla serverad med örtaïoli, sv. grönsparrissallad med citrusdressing, Parmesanflarn
Huvudrätt:
Lammsadel serverad med rostad fänkålfrö- och citronsky, rostadvitlök- och kronärtskockscrème, primör i tapenade
eller
Torskrygg med saffran- och örtbuljong, citrusbräserad fänkål, färskpotatis och konfiterad tomat.
Efterrätt:
Mascarpone- och limeglass med färska bär, hallonsås samt pistagnöt- och aniskrokant.