Catering: Buffémeny
Vår- och sommarbuffé 285kr/pers
Från 25 personer
Varmrökt lax rillettes (fransk laxröra med blekselleri, lök, citron, spiskummin och crème fraîche)
Sparris- och fårosttortilla
Grönsaksbuketter med olivcrèmedip
Rökt ankbröst-, potatis-, lök- och valnötssallad
Gazpacho (kall spansk tomatsoppa) med olivkrutonger
Sejrygg à la Basquaise (tomatsås med oliver, paprika, chili, örter…)
Fänkål-, zucchini och bleksellerisallad med citron- och chilidressing
Surdegsbröd
Tillägg:
Ost: 80kr/pers
Urval av 3 fantastiska franska lantostar direkt importerade från Frankrike serverad med franskt bröd
Efterrätt: 55kr/pers
Jordgubbssallad med rabarbersaft och mynta, mascarpone- och limecrème, mandel- och aniskrokant
Grillbuffé 295kr/pers
Från 20 personer
- Rostad sötpotatis med majssalsa smaksatt med chili och koriander
- Fänkål-, zucchini och bleksellerisallad med citron- och dragondressing
- Färsk vitkål- och äppelsallad med kummin- och senapsdressing
- BBQ style chicken drumstick
- Salsiccia korv med grönsalsa
- Högrevs hamburgare med chilimajonnäs, chimichurri samt piklad rödlök på briochebröd.
- Foccaciabröd
Tillägg:
Ost: 80kr/pers
Urval av 3 fantastiska franska lantostar direkt importerade från Frankrike från ostmästare Philippe Olivier serverad med franskt bröd
Efterrätt: 55kr/pers
Jordgubbssallad med rabarbersaft och mynta, mascarpone- och limecrème, mandel- och aniskrokant
Fransk buffé 345kr/pers
Från 15 personer
Varmrökt lax rillettes (fransk laxröra med citron, crème fraîche, blekselleri, lök...)
Squash- och getostgratäng
Potatis-, oliv- och sardellsallad med färska örter
Ratatouille på Yannicks vis
Brandade (provensalsk gratäng med potatis och fisk)
Blandsallad
Confit de canard (konfiterad anklår med citrussmak)
Franskt bröd
Tapenade
Tillägg:
Ost: 80kr/pers
Urval av 3 fantastiska franska lantostar direkt importerade från Frankrike serverad med franskt bröd
Efterrätt: 65kr/pers
Citron- och marängpaj
Italiensk buffé 345kr/pers
Från 15 personer
Rostad paprikapesto
Fänkål-, squash- och chilisallad, citron- och färsk dragondressing
Focacciabröd
Caponata (siciliansk ratatouille)
Sejrygg à la Putanesca (tomat, kapris, sardeller, färska örter, oliver)
Konfiterad lammstek med citron, rosmarin och vitlök
Gnocchi gratinerade med mascarpone och Parmesanost
Krokett på tomat- och basilikarisotto
Tillägg:
Efterrätt: 65kr/pers
Jordgubb- och vitchokladtiramisu