Catering : Buffémeny 2013
 
Vår- och sommarbuffé 255kr/pers (minst 10 personer)
Gäller från april 2013
- Varmrökt lax rillettes (fransk laxröra med blekselleri, lök, citron, spiskummin och crème fraîche)
- Sparris- och fårosttortilla
- Grönsaksbuketter med olivcrèmedip
- Rökt ankbröst-, potatis-, lök- och valnötssallad
- Gazpacho (kall spansk tomatsoppa) med olivkrutonger
- Sejrygg à la Basquaise (tomatsås med oliver, paprika, chili, örter...) - - Fänkål-, zucchini och bleksellerisallad med citron- och chilidressing - - Surdegsbröd
 
Tillägg:
Ost: 75kr/pers
Urval av 3 fantastiska franska lantostar direkt importerade från Frankrike serverad med franskt bröd
Efterrätt: 55kr/pers
Rabarber- och jordgubbsallad serverad med lime- och mascarponecrème, samt kardemummasmuldeg (serverad i individuella plastformar)
 

Grillbuffé 295kr/pers (minst 15 personer)
Gäller från maj 2013
- Fransk potatissallad med rödlök, örter, Comtéost och bacon.
- Bulgursallad med rostad paprika, gurka, rostad mandel, färsk koriander och mynta, citron- och honungsdressing.
- Blandsallad.
- Focacciabröd med pesto.
- Citron-, rosmarin- och vitlöksmarinerad kyckling lårfilé serverad med en olivcrème.
- Fläskfilé serverad med senap-, kapris- och Parmesansås.
- Flankstek marinerad med vitlök, chili och persilja serverad med tomatsalsa
 
Tillägg:
- Laxmedaljong med mango-, chili- och limesalsa 40kr/pers
- Lammkorv med basquaisesås (tomat, paprika, chili) 30kr/pers
Efterrätt: 55kr/pers
- Säsong fruktsallad med yoghurtglass
 

Fransk buffé 310kr/pers (minst 10 personer)
- Varmrökt lax rillettes (fransk laxröra med citron, crème fraîche, blekselleri, lök...)
- Squash- och getostgratäng
- Potatis-, oliv- och sardellsallad med färska örter Ratatouille på Yannicks vis
- Brandade (provensalsk gratäng med potatis och fisk) Blandsallad
- Confit de canard (konfiterad anklår med citrussmak) Franskt bröd
- Tapenade
 
Tillägg:
Ost: 75kr/pers
Urval av 3 fantastiska franska lantostar direkt importerade från Frankrike serverad med franskt bröd
Efterrätt: 60kr/pers
Citron- och marängpaj
 

Italiensk buffé 310kr/pers (minst 10 personer)
- Rostad paprikapesto
- Fänkål-, squash- och chilisallad, citron- och färsk dragondressing
- Focacciabröd
- Caponata (siciliansk ratatouille)
- Sejrygg à la Putanesca (tomat, kapris, sardeller, färska örter, oliver)
- Konfiterad lammstek med citron, rosmarin och vitlök
- Gnocchi gratinerade med mascarpone och Parmesanost Tomat-, mozzarella- och basilikaterrine
 
Tillägg:
Efterrätt: 60kr/pers
Jordgubbs- och vitchokladtiramisu
Télécharger :
 
Buffémeny
Nos horaires d'ouverture :
du lundi au vendredi
Lunch 11:30 - 13:15
Plats à emporter 11:30 - 18:00
< Retour à l'accueil
Chef à la maison
Cours de cuisine
Traiteur
Restaurant
Bienvenue chez Yannick's Kitchen !
Yannick's Kitchen - Orustgatan 10 - 414 74 Göteborg
0709 45 63 24 - info@yannickskitchen.se
Yannick's Kicthen 2013 - Tous droits réservés - www.yannickskitchen.se - Termes et conditions - Mentions légales
Site web Felicom.se