Hyr hem en kock Gourmetmenyer
Vår- och sommarmeny
Meny 1: 595kr/pers
(minst 8 pers. på vardagar och minst 10 på helgerna eller motsvarande belopp)
Förrätt
Ölbräserad vitsparris med rökt sidfläsk, portabellosvamp och färskvitlök.
Eller
Saffran- och chorizorisotto med grönsparris och citruskrutonger.
Huvudrätt
Helrostat ankbröst med krispig parmesan- och potatiskaka, mangoldfrikassé, ört- och anksky.
Eller
Nässelpesto- överbakad kummelrygg serverad med smörad persiljebuljong, brynt svartrot och glaserad potatis.
Dessert
Rabarber- och kardemumma crème brûlée med jordgubbssorbet.
Eller
Citron- och marängpaj med bärsås.
Meny 2: 795kr/pers
(minst 6 pers. på vardagar och minst 8 personer på lördagar eller motsvarande belopp)
Förrätt
Pilgrimsmusslor med örtaïoli, krämig skaldjursbuljong samt krispig äpple- och fänkålsallad.
Eller
Ört- och Pecorinogratinerade havskräftor, tomat- och basilikasalsa, konfiterad citron- och olivdressing.
Huvudrätt
Halstrad torskrygg med saffran- och musselsås, brynt fänkål och lök, crème på ratatouille, Amandinepotatis.
Eller
Örtkryddad ugnsrostad lammsadel, serverad med gnocchi à la romana, konfiterad tomat samt oliv- och rosmarinsky.
Ost
Underbara franska lantostar direkt importerade från Frankrike från ostmästare Philippe Olivier. Serverad med franskt bröd.
Dessert
Chokladmaräng med lakritsglass, hallonsås
Eller
Rabarberconsommé med citronverbena samt karamelliserad vitchoklad, mascarpone- och limeglass, hasselnötskrokant.
OBS! För sällskap över 16 personer, be mig om offert då priserna blir fördelaktigare!
Kocken klarar av att servera maten vid bordet upp till 12 personer. För större sällskap uppskattas lite extra hjälp från värden så alla gäster äter varmt! Alternativ är att anlita serveringspersonal genom min kontakt nätverk i branschen. Priset är då 350kr/timme med debitering för minst 4 timmar.